dimarts, 17 de juliol del 2012

Xerrada Arcadi i Coop57 a Igualada

Recordeu que aquest proper dimecres 18 de juliol a les vuit del vespre, teniu una cita ineludible amb Arcadi Oliveres i la cooperativa de serveis Coop57, al museu de la pell de Igualada, ens veiem allí!!

Font: ÒMMNIUM ANOIA

Amb el títol “Crisi, mercats, atur, deute... Com estem? Quines alternatives tenim?”, la xerrada vol servir per exposar una altre punt de vista sobre una realitat que veiem cada dia als diaris, presentant alternatives reals i properes a la situació econòmica que vivim. La xerrada, que es realitzarà el dimecres 18 de juliol a les vuit del vespre al Museu de la Pell d'Igualada, comptarà amb la participació de l’economista Arcadi Oliveres i de la cooperativa de serveis financers Coop57.


Qui és Arcadi Oliveres?
Arcadi Oliveres i Boadella és un dels noms que més s’ha sentit els darrers mesos a Catalunya. Economista però, sobretot, activista per la justícia social i la pau, Oliveres s’ha donat a conèixer arreu pel suport mostrat al moviment ciutadà dels indignats i per la crítica al sistema financer. Professor titular del departament d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, és expert en relacions nord-sud, comerç internacional, deute extern i economia de defensa, imparteix també nombroses classes de màsters i postgraus en cooperació i desenvolupament.



Ja en la seva època d’estudiant, Arcadi Oliveres demostrà un gran compromís amb la llibertat, la democràcia i l’autogovern de Catalunya participant en les clandestines assemblees del Sindicat Democràtic d’Estudiants i en la caputxinada del març del 1966. A més a més, des de 1981 Oliveres és president de l’Associació Justícia i Pau, dedicada a la promoció dels drets humans i la pau. Ha estat col•laborador regular de les revistes Canigó i Serra d'Or i el Diari de la Pau, i ha participat en més de 60 llibres o publicacions.

Què és Coop57?
COOP57 és una cooperativa de serveis que destina els recursos propis a donar préstecs a projectes d’economia social que promoguin l’ocupació, fomentin el cooperativisme, l’associacionisme i la solidaritat en general, i promoguin la sostenibilitat sobre la base de principis ètics i solidaris.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada