Ara que comença la calor de estiu i aprofitant que el hort ens dona remolatxa ben bona del nostres amics de la Garbiana, us proposem un gaspatxo diferent, que de segur us refrescarà una mica aquests dies.
Ingredients: ( per 4 persones)
• 250gr. de remolatxa cuita, (coure amb pell, ja que després és més fàcil retirar-la)30 minuts a borbollons pausados i sense interrupció.
• 600gr. de tomàquet de branca madur
• 1 dent d'all
• 1 cullerada sopera de vinagre de Jerez
• 8 cullerades soperes d'oli d'oliva verge
• Aigua a discreció
I encara ens queda per posar, la poma amb suc de llimona per sobra |
1. Triturar tots els ingredients
2. Afegir aigua al gust
3. Colar amb el xinès
4. Guarnició: poma àcida tallada en daus, amb suc de llimona
5. Servir en bol amb poma per damunt
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada