divendres, 21 de gener del 2011

Cuinar escoltant la natura i les estacions


*Paté de bolets i nous (1)


Ingredients:
2 cullerades oli d’oliva, 2 cebes, 2 dents d’all, 450g bolets,
100g fruits secs. També si pot afegir 2 ous durs, sal i pebre

Escalfem l’oli en una cassola. Afegim els bolets, la ceba i l’all.
Un cop cuit ho triturem tot amb la resta d’ingredients.
Posar-ho en un vol i deixar-ho refredar


*Paté de bolets i tofu (2)

Ingredients: 2 cebes o porros, 100g de tofu, 250g de bolets, 3 dents d’all,
sal, pebre, julivert i oli d’oliva. Si us agraden les herbes aromàtiques, també
podeu afegir romaní o farigola.

Escalfem l’oli a una cassola i afegim la ceba, ‘all i els bolets. Quan estigui una
mica cuit hi afegim les herbes. Un cop estigui bastant cuit hi afegim el tofu. I
deixar-ho coure una micona més i triturar-ho tot junt.
Ho deixem refredar en un vol i ummmm......


Espero que aquestes receptes deixin el camí obert a la vostra creativitat.

Bon Profit

(1) Les quantitats són al gust de cadascuna. Personalment vaig provant. Les proporcions que
indico són tan sols un exemple o base per a que aneu fent tal i com us agradi més.
(2) El mateix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada