dimecres, 18 de gener del 2012

Pastís de carbassa

Ingredients: : 180g de sucre, 180g de farina, 180g oli, 100g de panses, xocolata, fruits secs. Faig el que tinc per casa, o sinó res. 1kg de carbassa aproximadament, 1 pal de canyella, 1 llimona, 1 micona de sal, 1 sobre de llevat, 1 culleradeta de nou moscada, 1 de canyella i 1 de jengibre.

Procediment: Faig la carbassa tallada i sense pell a trossos i bullida amb aigua, juntament amb el pal de canyella, la llimona partida per la meitat i la sal (un pessic). Quan està tova la colem i reservem fins que refredi.
Retirem la canyella i juntament amb la llimona, el sucre, l'oli i les especies trituro la carbassa. Després vaig posant la farina que prèviament he barrejat amb el llevat. I finalment un cop tot ben barrejat i poso les panses, xocolata o els fruits secs (com he dit al gust de cadascuna).

I al forn fins que l'escuradents surti net a 180g aproximadament.

Continuant amb la cuina vegana. si voleu podeu cobrir el pastís amb xocolata desfeta amb oli o amb melmelada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada